Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
A mobil várhat pályázat!
Kiíró:
Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány
Határidő:
12/15/2019
Érvényes:
12/15/2019
Tárgymutató:
biztonságos mobilozás és közlekedés
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

A mobil várhat pályázat!

Legyél te is részese a kezdeményezésünknek, mutassuk meg együtt, hogy mire vagyunk képesek, milyen sokat tudunk elérni, ha összefogunk!
Hívjuk fel a figyelmet együtt arra, hogy ne mobilozzunk vezetés és közlekedés közben!
A mobiltelefon nem csak hasznos és szórakoztató eszköz, amit a mai világban nem tudunk nélkülözni, de nagyon sok baleset forrása is lehet. Közlekedés közben használod a telefonod, elvonja a figyelmed, és könnyen végzetes balesetet okozhatsz.
Autóvezetés közben, vagy úttesten átkeléskor üzeneteket olvasni, facebookozni, smst írni, játszani balesetveszélyes és tilos, mégis nagyon sokan naponta megteszik. Aki ezt megteszi, azt hiszi, vele nem történhet semmi baj, nem érheti baleset.
Gondold meg, mi a fontosabb, elolvasni egy üzenetet azonnal, vagy elkerülni egy balesetet, egy gázolást, amibe bele is halhatsz.

Veled együtt, mondjuk el mindenkinek, hogy a mobil várhat!
Csatlakozz most és részt vehetsz a pályázatunkon!
Támogatásoddal hozzájárulhatsz és segíthetsz, hogy a kezdeményezésünk minél sikeresebb legyen, minél több emberhez eljusson az üzenetünk "A mobil várhat!"

Tegyünk közösen azért, hogy felhívjuk az autósok, járókelők figyelmét a biztonságos közlekedésre és a mobilozás veszélyeire. Ha neked is fontos a biztonságos közlekedés, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Tagságoddal exkluzív lehetőségekhez juthatsz, kapsz egy matricát, amit ki tehetsz az autódra, amivel Te is hozzájárulhatsz a biztonságos közlekedéshez, mert a mögötted közlekedők látják a figyelmeztetést és ők is elgondolkodhatnak azon, hogy a mobil várhat.

Ha kirakod az autódra a matricánkat és lefotózod, ezután elküldöd a fotót e-mailben az info@digitalisalapitvany.hu címre, akkor sorsoláson vehetsz részt, ahol értékes jutalmakat kaphatsz.
A támogatási összeget "A mobil várhat!" figyelem felkeltő tájékoztató előadásokra, nyomtatványok, prospektusok, tájékoztató kiadványok, matricák készítésére fordítjuk.

A fiatalabb generáció számára a tájékoztató kiadványok segítségével játékosan mutatjuk be a biztonságos mobilozás és közlekedés szabályait. Az óvodás és iskolás gyerekek rajzverseny, alkalmával mutathatják meg, hogy elképzelésük szerint milyen a biztonságos mobilozás és közlekedés. Az iskolásoknak kvíz versenyt rendezünk, hogy felmérjük a fiatalok tudását és felhívjuk a figyelmüket a tudatos mobilozásra és a biztonságos közlekedésre.
A támogatási összeget, az 5000 Ft-ot, vagy magasabb összeget, az OTP banknál vezetett számlaszámunkra utalhatod, vagy személyesen bármelyik OTP fiókban befizetheted.
Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány
OTP Bank 11736037-23680500-00000000
A támogatási összeg befizetése után e-mailben küld el az elérhetőségedet (név, pontos cím) és a szlogenünket "A mobil várhat!" az info@digitalisalapítvany.hu címre.

Az e-mail elküldése után tudjuk elküldeni neked, a matricát és így tudsz részt venni a sorsoláson, pályázni a sok értékes nyereményre, amit a támogatóink között osztunk ki.
A vállalkozások (Zrt., Nyrt., Kft., Bt., egyéni vállalkozó, Alapítványok, Nonprofit szervezet, Önkormányzat, óvoda, iskola...) a támogatás befizetésének összegéről Alapítványunktól igazolást kapnak, amit minden vállalkozás, szervezet, a könyvelésben költségként elszámolhat.
Beküldési határidő 2019. 12. 15.
Előre is köszönjük a segítségedet!
Honlap: http://www.digitalisalapitvany.hu http://www.varhat.hu http://www.amobilvarhat.hu

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum