Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Állj rajthoz, mi segítünk! - közösségi pályázat
Kiíró:
Generali a Biztonságért Alapítvány
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
12/31/2020
Tárgymutató:
egészségmegőrzés, az egészséges életmód, a diák- és szabadidősport támogatása
Pályázhat:
Szabadidősport-egyesületek, diáksport-szervezetek, oktatási intézmények
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Állj rajthoz, mi segítünk! - közösségi pályázat

A Generali a Biztonságért Alapítvány kiemelt célja az egészségmegőrzés, az egészséges életmód, a diák- és szabadidősport támogatása. Alapítványunk a tömegsportok közül az amatőr futást kívánja ösztönözni, futóeseményeken való részvétel támogatásával.

1. Mi a pályázat célja?

Meggyőződésünk, hogy a futás egy mindenki számára hozzáférhető, egészséges kikapcsolódási, feltöltődési forma, amelynek komoly sportértéke van és hozzájárul a hosszútávon fenntartható egészséges életmódhoz.

2. Mire lehet pályázni?

Nyilvánosan meghirdetett, nevezési díjhoz kötött tömeges szabadtéri futóeseményeken való részvételhez amatőr futók nevezési díjának finanszírozására lehet pályázni.

3. Kik pályázhatnak?

Szabadidősport-egyesületek, diáksport-szervezetek, oktatási intézmények. Profi versenyzők nevezésének támogatását nem lehet igényelni. A pályázatra Magyarországon bejegyzett, nyilvántartott szervezetek, intézmények jelentkezhetnek.

4. Mekkora összeg pályázható

Pályázó szervezetenként maximum 50 e, 100 e vagy 150 e Ft értékben lehet benyújtani igényt nevezési díjak támogatására.

5. Milyen futóeseményekre lehet nevezési díj-támogatást kérni?

Erre szakosodott szervező által nyilvánosan, amatőrök számára is meghirdetett 2020-ban megvalósuló magyarországi futóeseményeken való részvételre lehet pályázni az amatőr versenyzők nevezési díjára. Csak olyan rendezvényre lehet kérni támogatást, amely rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel és biztosítja az előírt egészségügyi feltételeket.

6. Hogyan kell pályázni?

A pályázat benyújtása a Generali a Biztonságért Alapítvány weboldalán keresztül történik, az online kérdőív kitöltésével. Itt meg kell jelölni a nevezendő személyek számát, életkorát, a futó eseményeket, amelyeken részt kívánnak venni, az események időpontjának megjelölésével, valamint a nevezési díjak összegét. Legalább 10 személy részvétele szükséges a pályázat elnyeréséhez. Röviden be kell mutatni a pályázó szervezetet, illetve tételes költségvetést kell bemutatni az igényelt támogatási összegre. A pályázó létesítő okiratát, a pályázó hatósági nyilvántartásának kivonatát és a kitöltött összeférhetetlenségi nyilatkozatot is fel kell tölteni.

7. A pályázat benyújtásának határideje: 
folyamatos

8. A pályázatok elbírálási határideje: 
folyamatos

9. A pályázatok elbírálása:

A pályázatokat a Generali a Biztonságért Alapítvány Kuratóriuma bírálja el, külső szakértők bevonásával.

10. A támogatás folyósítása:

A kifizetések a szükséges dokumentumok beérkezését követő 3 héten belül megtörténnek.

11. Elszámolási kötelezettség

A nyertes pályázók kötelesek bemutatni az érvényes nevezéseket és valamennyi támogatott nevezőnek az eseményen való részvételét igazoló bizonylatot.

12. A támogató megjelenítése

A pályázó szervezet vállalja, hogy a Generali a Biztonságért Alapítványt és tevékenységét, mint támogatót a honlapján vagy egyéb felületein megjeleníti.

13. A pályázati keret

Felhívjuk a pályázók figyelmét arra, hogy a meghirdetett pályázat költségkerete és az egy pályázat által elnyerhető támogatási összeg meghatározott és korlátozott. Amennyiben a beérkezett pályázatok alapján az odaítélt támogatások elérték az alapítvány által felhasználásra szánt összegkeretet - 10 millió forintot -, úgy az adott pályázati lehetőség a 2020-as évre vonatkozóan lezárul. Erről az alapítvány az alapitvany.generali.hu honlapon ad tájékoztatást.
 
Az alapítvány emellett fenntartja a jogot arra, hogy bármelyik pályázatot bármikor, indokolás nélkül elutasítsa, ideértve azt az esetet is, ha egyébként a pályázati anyag a kiírásnak minden tekintetben megfelel. Az elutasítással szemben felülvizsgálatot, jogorvoslatot az Alapítvány nem biztosít. Az Alapítvány továbbá fenntartja a jogot arra, hogy a támogatást a pályázó által igényelt összegtől eltérő mértékben állapítsa meg. A pályázó a fentieket a pályázat benyújtásával tudomásul veszi és elfogadja.

14. További információ

A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető: alapitvany.hu@generali.com

15. Pályázati beszámoló feltöltése:
online
Beszámolóhoz feltöltendő dokumentumok: 
a nevezés befizetését igazoló számla másolata, az egyesületi tagok név szerinti benevezését igazoló dokumentum (pl. nevezési lista, vagy a nevezés visszaigazolását jelző e-mail), a versenyen történő indulást igazoló dokumentum (pl. hivatalos eredménylista)
https://alapitvany.generali.hu/palyazatok/fuss-102

Ingyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum