Érvényes pályázatok: újak, kiírók szerint, érvényesség szerint, tárgymutató szerint, módosultak
Pályázatok Pályázatok
Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Játszóházi kalandok óvodásoknak, kisiskolásoknak / TÁVI-06-2018
Kiíró:
Távoktatási Intézet
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
12/31/2018
Tárgymutató:
játszóházi kalandok óvodásoknak, kisiskolásoknak
Pályázhat:
a. Óvodás (óvodai intézményi) csoportok
b. Kisiskolás (1.-4. osztályos) csoportok
c. Szülők, közösségek által szervezett óvodás és/vagy kisiskolás csoportok
d. Egyéb, gyermekekkel foglalkozó szervezetek
A kiíró(k) adatai
Napi Pályázati Értesítő >>>

Játszóházi kalandok óvodásoknak, kisiskolásoknak

TÁVI-06-2018 sz. Pályázat
A Távoktatási Intézet (székhely: 2100 Gödöllő, Rét út 58.) a CSODA JÁTÉK VÁR JÁTSZÓHÁZ, Családpedagógiai Központ (http://www.csodajatekvar.hu) fenntartójaként pályázatot hirdet "Játszóházi kalandok óvodásoknak, iskolásoknak" megnevezéssel, játszóházi programokon való kedvezményes részvételre, az alábbiak szerint.

1. Pályázók köre
a. Óvodás (óvodai intézményi) csoportok
b. Kisiskolás (1.-4. osztályos) csoportok
c. Szülők, közösségek által szervezett óvodás és/vagy kisiskolás csoportok
d. Egyéb, gyermekekkel foglalkozó szervezetek

2. Pályázat célja
A Játszóházi szolgáltatások széleskörű elérésének biztosítása, olyan gyermekek számára is, akiknek a családi háttere (és azok anyagi lehetőségük) ezeket a programokat nem tudják finanszírozni. Kiemelt célunk, hogy a Játszóház tevékenységén belül az élményszerű ismeretszerzés lehetőségét előmozdítsuk. A Játszóházi programok hasznos kiegészítése lehet az általános és gyógypedagógiai nevelési és tanulás-tanítási folyamatoknak.

3. A pályázat tárgya
A pályázat keretein belül a Csoda Játék Vár Játszóház, Családpedagógiai Központ (2100 Gödöllő, Rét u. 58.) tematikus játszóházi programjain lehet részt venni, csoportos formában, kedvezményes finanszírozásban, az alábbiak szerint.
A pályázók választhatnak, hogy mely napon szeretnék igénybe venni a játszóházi szolgáltatással megvalósított programot.

Tematikus programok:
Jelen pályázati felhívásban rögzített feltételek mellett, a pályázó által megválasztott napon, 10:00-tól 14:00-ig vehető igénybe a Játszóház teljes szolgáltatása és a Játszóháznak helyet adó ingatlan.
A pályázat keretein belül biztosított programok (a pályázó előzetes választása szerint):
- játszóházban elérhető valamennyi játék korlátlan használata, pedagógus, játszóházi nevelő munkatárs felügyelete mellett az előre egyeztetett időpontban és időintervallumban,
- kézműves- és kreatív foglalkozások tematikus formában (az elkészített alkotásokat a gyermekek szabadon, térítésmentesen hazavihetik, mindennemű anyagköltséget a pályázat keretein belül biztosítunk. A foglalkozások tematikáját a kapcsolattartóval egyeztetjük.)
- vetélkedők és színpadi programok (a Játszóház saját színpaddal rendelkezik, előzetes egyeztetés alapján)
- Karaoke- és táncos programok,
- mesevetítés (KölyökMozi),
- bábelőadás és bábkészítés.
Az egyes programelemeket a pályázó és Csoda Játék Vár Játszóház munkatársai közösen határozzák meg.
A Játszóházi napon való részvételről a gyermekek emléklapot, valamint meglepetés ajándékot kapnak, míg a kísérő pedagógusok ún. programrészvételi igazolást, amely felhasználható a pedagógiai portfólióban, saját pedagógusi minősítési eljárásásukban.
Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat, hogy egy csoportban maximum 20 gyermek vehet részt, a fenti program erre a létszámra került optimalizálásra. A korcsoportok szabadon vegyíthetők, tehát nem szükséges, hogy csak óvodások vagy csak kisiskolások legyenek a csoportban. A pályázati program megvalósításában felnőtt kísérők aktív részvételére számítunk. A 4 órás időtartam alatt (folyamatosan) a Csoda Játék Vár Játszóház frissítőket, gyümölcsöt, sós és édes falatkákat biztosít a gyermekek számára, így külön étkezés lehetőségéről a pályázónak nem kell gondoskodnia a programnapon.
Lehetséges napok: kedd, csütörtök illetve péntek.
(A pályázó jelentkezési lapon jelzi, mely napon szeretné részvételét)
Kivételes esetben - a pályázat kiírójával egyeztetve - más napokon is igénybe vehető a pályázati program, abban az esetben, ha Játszóház programkínálata ezt lehetővé teszi.
Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a rendelkezésre álló státuszok (foglalható napok) száma korlátozott, a jelentkezések sorrendjében töltjük fel a rendelkezésre álló státuszokat.
A pályázati program 2018. január 23-tól folyamatosan elérhető, egészen a pályázati program végéig, azaz 2018. december 31-ig.

4. A programok lebonyolítása
A pályázó a pályázati jelentkezési lap megküldésével jelzi pályázati részvételi szándékát. A Csoda Játék Vár Játszóház fenntartója a beérkezett megkereséseket rögzíti, majd felveszi a kapcsolatot a csoport kapcsolattartójával és közösen meghatározzák azt a napot, amelyen a csoport igénybe veszi a Játszóház szolgáltatásait. Ezt követően hivatalos formában (emailben) kiértesítjük a pályázókat és visszaigazoljuk azt a napot, amelyen a csoport igénybe veszi a Játszóházi programot. A programmegvalósítás helyszíne: Csoda Játék Vár Játszóház, Családpedagógiai Központ, 2100 Gödöllő, Rét u. 58. Felhívjuk a tisztelt pályázók figyelmét arra, hogy az utazási költséget jelen pályázat nem tartalmazza, az a pályázót terheli.

5. Pályázathoz kapcsolódó önrész
A pályázati program max. 20 fővel valósítható meg. (alsó küszöb nem került meghatározásra) A pályázathoz önrész, mint költség kapcsolódik, amely a pályázót terheli. Az önrész mértéke: 25 000 Ft. / csoport. (függetlenül a csoport létszámától) A játszóházi programhoz az önrészen kívül más költség nem társul. Az önrész befizetésére a programmegvalósítás alkalmával kerül sor, számla ellenében a Csoda Játék Vár Játszóházban. A pályázati program megvalósítása idejében a Játszóház más csoportot nem fogad, ugyanakkor a listaáras szolgáltatásait is felfüggeszti, így a Játszóház teljes mértékben a csoport rendelkezésére áll.

6. Pályázati jelentkezés
Elektronikus jelentkezését WORD formátumban kérjük megküldeni a csodajatekvar@gmail.com vagy a tavintezet@gmail.com címre.
Tárgy mező: Játszóházi kalandok
Jelentkezési határidő: 2018. december 31-ig folyamatos.
Bővebb információ: http://www.csodajatekvar.hu
A Pályázatkezelő fenntartja magának azt a jogot, hogy a pályázati programot felfüggessze a jelentkezési határidő lejárta előtt.

Pályázatkezelő:
TÁVOKTATÁSI INTÉZET (A Csoda Játék Vár Játszóház fenntartója)
Adószám: 25044636-2-13 Cg.13-09-190934
tavintezet@gmail.com, http://www.tavintezet.hu

TÁVI-06-2018 Pályázati lap.docxTÁVI-06-2018 Pályázati kiírás.pdfIngyenes e-mail tanfolyam
Legalább ennyit a
forrásteremtésről címmel
Magam csináljam vagy bízzak meg egy szakembert?  Akármelyik utat választja van egy minimum, amit mindenképpen tudnia kell.
Ha Ön(ök) csinálják, akkor magától értetődő, hogy érteni kell hozzá, ha mást bíznak meg, akkor annyi tudásra lesz szükségük, hogy tudjanak megrendelni és átvenni.
Ezt a tudást szerezheti meg ezen a tanfolyamon, ami egyben jó alap arra, hogy ha saját maga vág bele könnyű legyen hozzátanulni.

Ne csak olvassa és nézze (filmek is lesznek a leckékben), csinálja is.
A forrásteremtésnél ezt alig kell magyarázni, hiszen elméletben forrást szerezni enyhén szólva marhaság.
Ezért arra kérem, hogy az egyes levelekben olvasottakat azonnal valósítsa meg a gyakorlatban.
Ne feledje, akármilyen kis lépés sokkal többet ér, mint az álldogálás a rajtvonalnál...
Az egyes leckéket e-mailben kapja meg, hetente egyet.
Jó tanulást és eredményes forrásszerzést kívánok!
Huszerl József szerkesztő
Itt iratkozhat fel

Távoktatási tanfolyamainkHírek a Főoldalról


Ingyenes hírlevelünkre
itt iratkozhat fel

Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum